hellosystemout@gmail.com

Programozni mentem

Programozni mentem

"ki ez a belga? mi ez a belga? mit akar ez a belga?"

2018. október 07. - Retrurn

Üdvözlet Olvasó!

A blog létrejöttének lényegi apropója a napjainkban lassan trendre igencsak trenírozó és szerfelett népszerű programozó iskolák mivoltja. Hiszen már a könyökünkön jön ki a "Bárkiből lehet programozó!" szlogen és az egyes iskolák is büszkén emelik almuk fiait/lányai a nagyközönség elé, mint az Oroszlánkirályban Rafiki az újszülött Simbát, hogy lássuk, biza hogy, az egyszerű kertészből mára sikeres programozót faragtunk.

rafikisimba.jpg

És akkor olyan fantasztikus dolognak tűnik az egész, olyan heroikusnak, olyan elérhetőnek és vonzónak.
Aztán a lófaszt leányálom ez.
Jómagam pár hete koptatom az egyik iskola padját és amennyiben időm engedi, az érdeklődőt eszkortálnám végig a tapasztalatim és véleményeim végtelen armadáján, hogy eszik vagy isszák ezt a hosszú távon remélhetőleg kifizetődő, de rövid távon irtózatos szopóágnak tűnő műfajt, hogy programozó iskola!

A bejegyzés trackback címe:

https://systemoutprintln.blog.hu/api/trackback/id/tr3114286183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása